Utrecht - Winthontlaan

Ben je op zoek naar ruimte voor ondernemers? Kom eens kijken bij ons bedrijfspand aan de Winthontlaan. In dit kantoorgebouw aan de rand van Utrecht verhuren wij keurige kantoorunits, al vanaf 24 m². In alles wat we doen staan jouw ondernemerswensen voorop. Hoeveel werkplekken zoek je? Wil je een andere indeling of de kantoorruimte uitbreiden? We denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden. Ook verhuren we in dit bedrijfsverzamelgebouw spreekruimtes/coachkamers voor de ondernemer met behoefte aan meer flexibiliteit.

Bereikbaarheid kantoren Winthontlaan

Element Offices Winthontlaan is uitstekend te bereiken en ligt bijna naast een afrit van de A12. Zo zit je ook binnen no-time op de A2 of A27. Bij het pand zijn gratis parkeerplekken aanwezig. Reis je liever met het openbaar vervoer? Een bus- en tramhalte vind je op zo’n vijf minuten lopen. 
 

Diensten

visibility

Kantoor Winthontlaan Utrecht

Ervaar de voordelen van de huur van een professionele werkplek via Element Offices. Hier krijgen ondernemers alle ruimte voor groei. Van...

Op basis van offerte

visibility

Virtueel kantoor Winthontlaan Utrecht

Je eigen professionele virtuele kantoor in Utrecht? Binnen één dag geregeld!

45,00

Highlights

     Vergader- en kantoorruimtes
     Goede bereikbaarheid en volop parkeergelegenheid
     Centrale ontvangstruimte met bemande receptie
     Karakteristiek pand met modern ingerichte kantoren
     Inspirerende werkomgeving & netwerkmogelijkheden
     Glasvezelverbinding, eigen IP-adres, eigen netwerk

Een werkplek huren bij Element Offices?

We geven ondernemers alle ruimte om met plezier te werken in dit ruime, goed gelegen bedrijfsverzamelgebouw aan de Winthontlaan. Ondernemen, groeien en netwerken doe je hier tegen een vaste all-in prijs per maand.

Interesse? Locatie Manager Deli Kwakkenbos leidt je graag rond. Samen bekijken jullie de meest aantrekkelijke opties voor je onderneming. Ook voor overige vragen neem je contact op met Deli.

 

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Team Winthontlaan

Reserveren