Managementassistente met tien handen (of meer)

voor ons hoofdkantoor in Utrecht (parttime)

De boel de boel laten? Nee, da’s niets voor jou. Je brengt structuur en behoudt kalm en cool het overzicht. Ook als het hectisch wordt en de taken en verantwoordelijkheden zich opstapelen. You got this.

Over Element Offices:

We verhuren flexibele kantoorruimte in moderne, aantrekkelijke en gezellige bedrijfsverzamelgebouwen. Inspirerende plekken om te werken voor zzp’ers, kleine en middelgrote bedrijven. En voor onze eigen medewerkers natuurlijk. We hebben locaties in Utrecht, Woerden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Almere en Leidsche Rijn.

Wat ga je doen?

Veel! Je ondersteunt om te beginnen onze directeur. Je plant afspraken in en maakt verslagen van vergaderingen. De personeelsadministratie inclusief arbeidscontracten? Check. Contracten opstellen?  Yep. Offertes aanvragen en contact onderhouden met leveranciers? Borrels en uitjes? Je regelt het allemaal. Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie. Uitdagend en afwisselend werk dus, waarvoor superkrachten als flexibiliteit en stressbestendigheid ronduit onmisbaar zijn. En gevoel voor humor. Vandaar ook dat we iemand zoeken met tien handen (of meer).

Persoonlijkheid en uitstraling

Aan wat voor iemand we verder denken? Je werkt hard en hebt de nodige relevante werkervaring. Het maakt niet zo heel veel uit welke opleiding je precies hebt gevolgd, wel dat je beschikt over minimaal mbo+ werk- en denkniveau. En we zoeken iemand met persoonlijkheid en uitstraling. Nederlands en Engels beheers je natuurlijk in woord en geschrift, en je vindt blind je weg in Microsoft Office. Helemaal mooi als je ook nog ervaring met Omniboxx hebt.

Wat we jou bieden

Je komt te werken in een informeel team waar hard werk en gezelligheid hand in hand gaan. Korte lijnen, dus altijd aanspraak. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en het salaris hangt af van je leeftijd en ervaring. De invulling van je uren bepalen we in overleg.

Geen tien handen, maar wel interesse?

Vooruit, twee handen mag ook. E-mail je motivatie en cv naar Jeordie Brouwer.