Studio Wax en Wenkbrauw krijgt nieuwe eigenaar

30 augustus 2016

Het is de bedoeling van Sandra om met Studio Wax en Wenkbrauw vier dagen per week van 9.00 tot 21.00 uur open te zijn. Die uren krijgt ze wel vol, zegt ze vol overtuiging. “We zijn de enige professionele wax en wenkbrauw studio in Leidsche Rijn waar mensen terecht kunnen voor een behandeling. Steeds meer mensen zien het belang van goed gevormde en verzorgde wenkbrauwen en permitteren zich de luxe en het gemak van een Brazilian en/of lichaamswax. We ontmoeten nog dagelijks mensen die voor de eerste keer een Brazilian willen of hun benen voortaan laten waxen in plaats van scheren. Het taboe raakt er gelukkig steeds meer van af.” Sandra wil wel even benadrukken dat je pas na drie keer waxen echt het perfecte resultaat hebt, omdat niet alle haren tegelijk groeien. Volhouden dus. “Juist en vooral in de herfst en winter”, zegt Sandra. “Ook al heb je dan geen blote benen; je wil toch niet dat je haartjes door je panty of andere kledingstukken steken?”

Meer info vind je op www.studiowaxenwenkbrauw.nl

En op donderdag 1 september, de dag dat Sandra trotse eigenaar wordt, is er een feestelijke borrel in de studio van 16.00 tot 18.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom!

Lees hier het hele artikel uit de VAR: http://varnws.nl/artikel/ondernemend/23124/studio_wax_en_wenkbrauw_krijgt_nieuwe_eigenaar__#.V8VMBVLr27R