Over Element Offices

Onze onderneming is in 1992 gestart met het beheer van een bedrijfsverzamelgebouw in Utrecht. Ook toen al stonden voor ons huurderswensen en gastvrijheid centraal. Daarom hebben we met succes de onpraktische indeling van het pand aangepakt en er succesvol een gebruiksvriendelijk kantoorgebouw van gemaakt. En dat smaakte naar meer.


Ervaren vastgoedbeheerder

Het was de eerste stap van de groei van ons bedrijf, waarbij we op steeds meer locaties in Midden-Nederland actief zijn geworden. Mede door onze rol in diverse adviesprojecten, waaronder WTC Amsterdam en Dutch Game Garden, is Element Offices uitgegroeid tot een ervaren vastgoedbeheerder. We zijn de verbindende schakel met toegevoegde waarde voor vastgoedeigenaren en huurders. Onze kernwoorden? Ontzorgt, persoonlijk en veilig. 

Full-service dienstverlening

Je kunt bij ons terecht voor professioneel property management en de full-service verhuur van kantoorruimtes, virtuele kantoren, flexplekken, vergaderruimtes en spreekruimtes. Niet zomaar ruimtes, maar veilige, dynamische en duurzame werkplekken, waar jij je thuis voelt.  We werken voor ZZP, kleine en middelgrote ondernemingen. Daarbij vinden we niets leuker dan dat jij je bij ons écht in je element voelt. Daarom staan alle enthousiaste en klantvriendelijke meedenkers van ons team voor je klaar met een glimlach, op iedere locatie. We doen ons werk professioneel, persoonlijk en met plezier. 

Enthousiaste huurders

Kunnen we iets voor je doen? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden. Wil je direct de werksfeer proeven en de diverse ruimtes bekijken? Onze locatiemanagers laten je graag ter plekke de verschillende opties zien. En wie weet hoort jouw onderneming straks bij onze enthousiaste huurders.

Vragen? Neem contact met ons op.