Level Leiden

Ondernemen en groeien in een kantoorruimte in het stadscentrum van Leiden. Level in Leiden is de ideale locatie voor ondernemers die in een inspirerende omgeving willen ondernemen. Direct bij het station en met de mogelijkheid om te sporten, lunchen en winkelen. Element Offices verhuurt hier kantoorruimtes op twee verdiepingen met uitzicht over het stadscentrum Leiden.

Waarom Element Offices?

Element Offices geeft groei! Wij bieden de mogelijkheid om jouw onderneming te laten groeien in nieuwe netwerken, op financieel gebied, in aantal m2, etc. Dit tegen een vaste huurprijs per maand. En daarvoor krijg je heel veel terug.

Next level ondernemen? Doordat …

… Level Leiden naast het spoort ligt, vlak naast de A44 en dat je binnen 25 minuten op Schiphol Airport staat?

… Op de overige verdiepingen een diversiteit aan bedrijven is en faciliteiten zoals een hotel, een restaurant, een fitnesscentrum, een city spa en winkels aanwezig zijn.

… Nabij het station Leiden Centraal het Bio Science Park Leiden is gevestigd, waardoor de directe omgeving internationaal aangelegen is.

Interesse?

Onze locatiemanager leidt je graag rond en kijkt samen met jou naar wat voor jouw bedrijf de beste oplossing is. De locatiemanager is tevens je eerste aanspreekpunt voor als je vragen hebt.

 

 

Element Offices biedt:

  • Vergader- en kantoorruimtes (voor 1-20 werkplekken)
  • Een inspirerende ontmoetingsplek voor allerlei ondernemers
  • Centrale ontvangstruimte met bemande receptie
  • Hoogwaardige ICT: IP-telefonie, glasvezelverbinding, eigen IP-adres (virtuele LAN mogelijk),netwerk, fax2email en printer
  • Goede bereikbaarheid en volop parkeergelegenheid met laadpalen.
  • 24/7 toegankelijk met toegangscontrole en beveiliging
  • Horeca, winkels en fitness in het pand
  • En de mogelijkheid om op andere Element Offices locaties te werken

Choiz® Makelaars & Taxateurs
Mapi Life Sciences Netherlands B.V.

Neem contact met ons op!

Wil je kantoorruimte in Level Leiden bezichtigen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag en geheel vrijblijvend verder.

Locatiemanager: Sanne van Deijk: 030 – 750 88 78 |  sanne.vandeijk@elementoffices.nl of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

Locatiemanager


Sanne van Deijk

T - 030 - 750 88 78

E - sanne.vandeijk@elementoffices.nl