Ben je op zoek naar kantoorruimte in de omgeving van Utrecht? Element Offices biedt een zakelijke en representatieve kantoorruimte aan, waar in een prettige omgeving gewerkt wordt en klanten worden ontvangen. Je wilt als ondernemer de focus houden op de business en je niet bezig hoeven houden met facilitaire zaken. Dat doet Element Offices voor je.

We bieden hulp bij het vinden van de kantoorruimte in Utrecht die je wenst. Onze locatiemanagers staan voor je klaar om hierin advies te geven. Zij focussen zich op jouw wensen en behoeften. Of het nu gaat om een kantoorruimte, virtueel kantoor of een spreekruimte.

Kantoorruimte huren in Utrecht

Element Offices heeft drie locaties in Utrecht.  Onze bedrijfsverzamelgebouwen in Utrecht zijn voorzien van gekwalificeerde receptionistes die gasten ontvangen en inkomende telefoongesprekken voor je beantwoorden. Daarnaast is elke kantoorruimte voorzien van een glasvezelverbinding.

Waarom kiezen voor Element Offices?

  • Aanwezigheid van hoogwaardige ICT-infrastructuur. In elke unit is er bekabeling aanwezig om gebruik te maken van IP-telefonie, glasvezel internet, (virtueel LAN) netwerk, fax2email en printer
  • Diensten zoals een receptioniste/ telefoniste, locatiemanager, IT-beheerder, kopieermachine en bedrijfsrestaurant
  • Het team van Element Offices regelt alle facilitaire zaken. Jouw focus ligt hierdoor op de corebusiness
  • Plug&Play; start direct met je werkzaamheden
  • Flexibele huurcontracten

Ligging van de kantoorruimtes in Utrecht

Element Offices verhuurt kantoorruimte in de volgende bedrijfsverzamelgebouwen in Utrecht:

Voor wie zijn onze kantoorruimtes geschikt?

Onze kantoorruimtes in Utrecht zijn geschikt voor ieder type bedrijf. Of je nu een ZZP’er bent of een bedrijf met meerdere personeelsleden, we kunnen de wensen omzetten in datgene wat jij zoekt in een kantoorruimte. Onze kantoorruimtes zijn flexibel in te delen.

Neem vrijblijvend contact op.

Ben je nieuwsgierig naar wat Element Offices voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. Onze locatiemanagers laten de beschikbare ruimtes graag aan je zien.

Onze kantoren in Utrecht: