Element Offices sponsort..

Met het sponsoren van diverse projecten geeft Element Offices blijk aan haar betrokkenheid bij maatschappelijke, sportieve en creatieve initiatieven. Element Offices sponsort de volgende verenigingen:

                 

KWF Kanker Bestrijding  
Het ideaal van KWF Kanker Bestrijding is een wereld waarin niemand meer sterft aan de gevolgen van kanker. KWF Kanker Bestrijding heeft drie doelen: minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. KWF Kankerbestrijding wilt kanker zo snel als mogelijk verslaan.

Kika Kinderenkankervrij

In Nederland krijgen jaarlijks 550 kinderen kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. KiKa vindt dat dit beter moet en beter kán. Het doel van Kika is om dit percentage te verhogen naar 95%. De fondsen die KiKa werft zijn bestemd voor innovatief onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Dit kan zijn op het gebied van een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd, minder pijn tijdens behandelingen en meer kinderen die genezen. Tenslotte geeft KiKa voorlichtingen over kinderkanker.                     
PVCV - Patronaats Voetbal Club Vleuten.

PVCV (Patronaats Voetbal Club Vleuten) werd opgericht in 1932. Een club met een rijke historie en gemeten naar aantallen jongens jeugdteams inmiddels een van de grotere clubs in Utrecht en directe omgeving. Sinds september 2017 gevestigd in een prachtige nieuwe kantine op sportpark Fletiomare – Oost in de wijk Vleuterweide van Utrecht.
Museum De Zwarte Tulp.
Museum de Zwarte Tulp is gevestigd in Lisse. In dit museum vind je alles over de bloembollencultuur en zij nemen je mee in het verhaal van de bloembollencultuur: van de eeuwenoude geschiedenis, het werken op het land, het wetenschappelijk onderzoek tot aan de export en toeristisch promotie. Bovendien laat het museum je zien hoe kunstenaars zich door de eeuwen heen door de bloembollen hebben laten inspireren tot prachtige kunstwerken.Bollenstreek Business Open.

Bollenstreek Business Open is een prachtig golfevenement dat ondernemers en organisaties uit de regio Bollenstreek met elkaar weet te verbinden. Bollenstreek Business Open is een culinair golf toernooi dat wordt georganiseerd door ondernemers uit de Bollenstreek voor ondernemers uit de Bollenstreek.

 

Initiatieven.
Bovendien is Element Offices aangesloten bij het volgende initiatief:
Ondernemersverenging Business Eiland Utrecht.
Ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht is een vereniging voor bedrijven die gevestigd zitten in het gebied binnen het Merwedekanaal en het Amsterdam-Rijnkanaal en aan de noordzijde wordt begrensd door de Beneluxlaan en de Europalaan. De ondernemersvereniging streeft naar meer eenheid. Op deze manier kan de gemeenschappelijk visie op het gebied van de lokale overheid en andere externe partijen ontstaan. Zo valt er meer winst te behalen uit effectieve, professionele samenwerkingen. Tevens wordt er gewerkt aan het verbeteren van het imago van de wijk.