Leidsche Rijn - Middenburcht

Ben je op zoek naar de perfecte ruimte voor jouw onderneming? In dit sfeervolle zakelijke bedrijfspand aan de rand van winkelcentrum Vleuterweide, bieden wij representatieve kantoorunits te huur aan vanaf 24 m². In alles wat we doen staan jouw ondernemerswensen voorop. Wil je een andere indeling of de kantoorruimte uitbreiden? We denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden. Ook verhuren we op deze bedrijfslocatie vergaderruimtes/coachkamers voor ondernemers met behoefte aan meer flexibiliteit.

Bereikbaarheid kantoren Middenburcht

Leidsche Rijn, winkelcentrum Vleuterweide, is dicht tegen de stad Utrecht aan gelegen. Via de A12 is het karakteristieke kantoorpand met de auto goed te bereiken, in de directe omgeving is er volop gratis parkeergelegenheid. Ook het het openbaar vervoer is goed geregeld. Op slechts 200 meter vind je een bushalte en naar NS-station Vleuten is het slechts tien minuten lopen.
 

Specifieke producten

visibility

Kantoor Middenburcht Leidsche Rijn

Ervaar de voordelen van de huur van een professionele werkplek via Element Offices. Hier krijgen ondernemers alle ruimte voor groei. Van...

Op basis van offerte

Highlights

     Vergader- en kantoorruimtes
     Goede bereikbaarheid en volop parkeergelegenheid
     Karakteristiek pand met modern ingerichte kantoren
     Inspirerende werkomgeving & netwerkmogelijkheden
     Glasvezelverbinding, eigen IP-adres, eigen netwerk

Een werkplek huren bij Element Offices?

We geven ondernemers alle ruimte om met plezier te werken in dit aantrekkelijke bedrijfsverzamelgebouw. Ondernemen, groeien en netwerken doe je bij Middenburcht tegen een aantrekkelijke vaste all-in prijs per maand.

Interesse? Locatiemanager Sanne van Deijk leidt je graag rond. Samen bekijken jullie de meest aantrekkelijke opties voor je onderneming. Ook voor overige vragen neem je contact op met Sanne.

 

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Team Middenburcht

Sanne van Deijk - Locatie Manager
Sanne van Deijk - Locatie Manager
Jasper van Burken - Assistent Locatie Manager
Jasper van Burken - Assistent Locatie Manager