Almere - Markerkant

Zoek je een professionele werkruimte in Almere? Gevonden. In dit royale bedrijfsverzamelgebouw van Element Offices op bedrijventerrein Markerkant bieden we moderne kantoorunits te huur aan vanaf 24 m². In alles wat we doen staan jouw ondernemerswensen voorop. Wil je een andere indeling of de kantoorruimte uitbreiden? Wil je liever gemeubileerd huren? We denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden. Ook verhuren we hier flexplekken en spreekruimtes/coachkamers voor de ondernemer met behoefte aan meer flexibiliteit.

Bereikbaarheid kantoren Markerkant

Markerkant is gelegen aan de noordzijde van Almere-Stad, provincie Flevoland. De op- en afritten van de snelwegen naar Amsterdam, Utrecht en Lelystad liggen op minder dan 5 kilometer. Dat noemen wij gunstig gelegen ten opzicht van de toegangswegen en het centrum van Almere. En de afstand tot het NS intercitystation Almere Centrum is zo’n 1000 á 1500 meter, prima te fietsen of lopen.  

Diensten

visibility

Flexplek Markerkant Almere

Zelf je kantooruren bepalen? Met behulp van Element Offices Flexplekken kan je zelf eenvoudig je flexplek reserveren. Ideaal voor ZZP'ers...

Op basis van offerte

visibility

Kantoor Markerkant Almere

Ervaar de voordelen van de huur van een professionele werkplek via Element Offices. Hier krijgen ondernemers alle ruimte voor groei. Van...

Op basis van offerte

visibility
shopping_cart

Virtueel kantoor Markerkant Almere

Je eigen professionele virtuele kantoor in Almere? Binnen één dag geregeld!

45,00

Highlights

     Flexplekken, vergader- en kantoorruimtes
     Goede bereikbaarheid en volop parkeergelegenheid
     Centrale ontvangstruimte met bemande receptie
     Karakteristiek pand met modern ingerichte kantoren
     Inspirerende werkomgeving & netwerkmogelijkheden
     Glasvezelverbinding, eigen IP-adres, eigen netwerk
  

Een werkplek huren bij Element Offices?

We geven ondernemers alle ruimte om met plezier te werken in dit bedrijfsverzamelgebouw aan de Markerkant. Ondernemen, groeien en netwerken tegen een vaste all-in prijs per maand.

Interesse? Locatie Manager Jolanda Versnel leidt je graag rond. Samen bekijken jullie de meest aantrekkelijke opties voor je onderneming. Ook voor overige vragen neem je contact op met Jolanda. 

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Team Markerkant

Reserveren