In september 2019 is de verbouwing van de locatie Element Offices de Goeman gestart. Het doel van deze verbouwing was om de Goeman in een nieuw en fris jasje te steken. Maar hoe hebben we dit gedaan?

Als eerste zijn de gangen onder handen genomen. De vloeren zijn vervangen voor een lichtgrijze vloer en de muren hebben een frisse, nieuwe kleur gekregen. Voor de centrale hal en de vergaderruimtes op de begane grond zijn plannen voor het interieur ontworpen door Branding Office Furniture. Op 20 september is Jeordie Brouwer een samenwerking aangegaan met Paul Zwaans over de plannen voor de Goeman. Alle huurders werden door middel van een presentatie op de hoogte gehouden van alle plannen en de bijbehorende planning van de verbouwing.  
 
In oktober is Gromotech, onder leiding van eigenaar Paul Grobbee, gestart met het afbreken van de keuken en het kantoor onze Locatie Manager Jolanda Versnel. In de maand november is de receptie tijdelijk verplaatst naar de andere kant van de centrale hal om te beginnen met het eerste gedeelte van de verbouwing. Gromotech is als eerste begonnen met het aanleggen van de elektra. Na het aanleggen van de elektra is het oude plafond verwijderd. Door het verwijderen van de plafondplaten en het plafond te spuiten met een grijze kleur is er een industriële look ontstaan.
Locatie Manager Jolanda Versnel heeft samen met Branding de kleuren van de vergaderruimtes uitgezocht, waardoor elke vergaderruimte zijn eigen kleur heeft. Deze details zijn te zien in de betreffende meubels, de tapijttegels en de wanden. Nadat alles werkzaamheden door Gromotech waren afgerond, kwam Branding weer om de hoek kijken. De spiksplinternieuwe ‘op maat’ balie is gerealiseerd in de hal.

Om huurders en bezoekers van de huurders te voorzien van een heerlijke kop koffie zijn Operationeel Manager Delí Kwakkenbos en Zoë Feith op zoek gegaan naar niet alleen de lekkerste koffie, maar ook naar een koffieleverancier die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. De zoektocht heeft geleid tot een koffiemachine van WMF met heerlijke koffie en thee van J.J. Darboven. Zo kan je met een heerlijk kopje koffie plaatsnemen in één van de nieuwe flexplekken in de centrale hal om te werken, om een gesprek te voeren met een klant, medewerker of zelfs om die ene medehuurder te spreken die je al enige tijd niet meer gezien hebt.

Om het afhalen van pakketten nog makkelijker te maken, zijn er nu pakketboxen. Door deze pakketboxen is de huurder nu ook in staat om ‘s avonds of in het weekend zijn pakketten op te kunnen halen. In de hal zijn verschillende zitjes gecreëerd waar mensen heerlijk kunnen ontspannen of rustig kunnen overleggen met collega’s of klanten. Voor ieder wat wils! Zo zijn er flexplekken die speciaal gecreëerd zijn om met  een laptop te kunnen werken (plug and play). Heb je toch wat meer behoefte aan privacy? Geen probleem, onze spreek- en vergaderruimtes zijn perfect voor overleggen met kleine groepjes of juist  voor grote trainingen en vergaderingen. Benieuwd naar het resultaat? Neem eens een kijkje bij Element Offices de Goeman op Goeman Borgesiuslaan 77 te Utrecht!

  Amber Kromhout     02-04-2020 16:24     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.