Leiden - Level

Zoek je een professionele kantoorruimte in het centrum van de historische stad Leiden? In het beeldbepalende multifunctionele pand Level Leiden bieden wij op de zevende en de twaalfde etage fraaie moderne kantoorunits te huur aan. Werken op hoog niveau, met gratis uitzicht over het karaktervolle stadscentrum. We verhuren high Level offices vanaf 20 m². In alles wat we doen staan jouw ondernemerswensen voorop. Wil je een andere indeling of de kantoorruimte uitbreiden? We denken graag met je mee over de verschillende maatwerkmogelijkheden. Ook verhuren we in Level Leiden spreekruimtes/coachkamers voor de ondernemer met behoefte aan extra flexibiliteit.

Bereikbaarheid kantoren Level

Level Leiden is geweldig goed bereikbaar. Het imposante moderne pand, waarin ook een hotel en restaurant, winkels, een fitnesscentrum en een spa zijn gevestigd, ligt direct naast station Leiden Centraal. En je zit bovendien in no-time op de snelweg A44, op weg naar een van de omliggende steden zoals Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Zoetermeer, Rotterdam. 

Diensten

visibility

Kantoor Level Leiden

Ondernemen en groeien in een kantoorruimte in het stadscentrum van Leiden. Level in Leiden is de ideale locatie voor ondernemers die in...

Op basis van offerte

visibility
shopping_cart

Virtueel kantoor Level Leiden

Je eigen professionele virtuele kantoor in Level Leiden? Binnen één dag geregeld!

45,00

Highlights

     Vergader- en kantoorruimtes
     Goede bereikbaarheid en volop parkeergelegenheid
     Centrale ontvangstruimte met bemande receptie
     Modern pand met strak ingerichte kantoren
     Inspirerende werkomgeving & netwerkmogelijkheden
     Glasvezelverbinding, eigen IP-adres, eigen netwerk

Een werkplek huren bij Element Offices?

We geven ondernemers alle ruimte om met plezier te werken in dit multifunctionele pand in het centrum van Leiden. Ondernemen, groeien en netwerken op niveau, tegen een vaste all-in prijs per maand.

Interesse? Locatie Manager Sanne van Deijk leidt je graag rond. Samen bekijken jullie de meest aantrekkelijke opties voor je onderneming. Ook voor overige vragen neem je contact op met Sanne.

 

Team Level

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Reserveren