Sinds november 2019 beheert Element Offices het gebouw aan de Pelmolenlaan 16, te Woerden. In het gebouw is het bedrijf Nedcon gevestigd. Nedcon betrekt op dit moment de begane grond. In de toekomst gaan ze intern verhuizen naar de 3
e verdieping. Samen met de pandeigenaar heeft Nedcon bepaald wat de uitstraling moest gaan worden voor de 3 e verdieping. Op basis van deze wensen en behoefte heeft Element Offices een advies uitgebracht.

Het pand krijgt een industriële look door middel van open plafonds en glazen wanden die ervoor zorgen dat het een moderne uitstraling krijgt. De plafonds zijn grijs gespoten en de kozijnen van de ramen worden zwart. Voor de vloer is gekozen voor een donkerbruine houten vloer. Alle dichte wanden zijn wit geschilderd. Dit alles vormt een mooi geheel bij elkaar.
Element Offices werkt samen met Compact Werken als aannemer. Compact Werken is hard aan het werk om de 3e verdieping tot een mooi resultaat te brengen. De verbouwing op de 3e verdieping is volop gaande. Zo is de vloer geëgaliseerd en wordt er een PVC Vloer gelegd. De koven zijn al gemaakt, geschilderd en geplaatst. In de tweede week van maart zijn de glazen wanden ingemeten, zodat deze op termijn kunnen worden geplaats. Begin maart is Compact Werken begonnen aan het overige schilderwerk. Het schilderwerk is bijna afgerond.
De locatie Pelmolenlaan 16, te Woerden is ontworpen aan de hand van de wensen en behoeften van Nedcon en de pandeigenaar, maar ook aan de hand van de visie van Element Offices 2.0. Wat is de visie van Element Offices 2.0? Dit is dat Element Offices een gastvrije aanbieder van dynamische, innovatieve en duurzame werkplekken is. Dit uit zich door middel van een open ontvangstruimte waar bezoekers elkaar kunnen ontmoeten en kunnen werken in een flexwerk-omgeving. Het uit zich ook door middel van vier vergaderruimtes die ieder inspelen op de wensen en behoeften van diverse bedrijven. Heb je een presentatie? Een één-op- één gesprek? Of juist een brainstormsessie? Het kan allemaal in deze flex-omgeving. Element Offices 2.0 biedt ruimte voor creativiteit.
Over de (vernieuwde) Pelmolen zegt Locatie Manager Jeroen Schuitema: ‘De Pelmolen wordt een mooie, hippe locatie met goede vergaderfaciliteiten. Deze locatie is makkelijk bereikbaar; binnen 10 minuten lopen vanaf NS-station Woerden en 5 minuten van de snelweg A12.
Een impressie van de verbouwing tot dusverre:
  
  Amber Kromhout     26-03-2020 16:16     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.