De muren van de Natural Room krijgen een likje verf

  14-11-2019     Reacties (0)

Een tijdje geleden heeft onze Huismeester Theo de muren in de Natural Room aan de Winthontlaan in een nieuw likje verf gegeven. Doet hij snel he?

Lees meer

Samenwerking Element Offices met ondernemers en Spoken Art Community

  13-11-2019     Reacties (0)

Vorige week werden Jolanda Versnel (Locatie Manager) en Jeordie Brouwer (Directeur) geïnterviewd over het project Lauwerecht. Onze locatie Element Offices de Goeman ligt in de bijzondere wijk Lauwerecht. In samenwerking met ondernemers en Spoken Art Community is er een jaar lang gewerkt aan projecten om Lauwerecht een nog mooiere buurt te maken. Een buurt met meer kunst, groen en licht, ontworpen door kunstenaars en deskundigen. In dit interview ging het erover hoe Jolanda en Jeordie dit project hebben ervaren. Waar zijn zij het meest trots op? En wat was voor Element Offices de reden om deze samenwerkingen aan te gaan? Wij zijn heel benieuwd naar het eindresultaat!

Lees meer

Werkzaamheden bij Element Offices Almere

  07-11-2019     Reacties (0)

Wegens werkzaamheden van Nuon/Vattenval had Element Offices Almere vanmorgen geen warm water en geen verwarming. Om alle huurders warm te houden kreeg iedereen een beker warme chocolademelk aangeboden. Perfect met dit gure weer! ☕  

Lees meer

Proosten op een nieuwe locatie in Woerden

  31-10-2019     Reacties (0)

Onze kersverse Locatie Manager, Jeroen Schuitema, ging langs bij een nieuwe locatie aan de Pelmolenlaan in Woerden. Proost! Op een mooie samenwerking.  

Lees meer

Koffiecorner met een winters tintje

  31-10-2019     Reacties (0)

Onze koffiecorner bij Element Offices Winthontlaan heeft een winters tintje gekregen. De citroenen en limoenen zijn vervangen voor steranijs en kaneelstokjes voor in de thee. Zo blijf je lekker warm tijdens de dalende temperatuur.   

Lees meer

Verfrissend fruitwater bij Element Offices Almere en Winthontlaan

  31-10-2019     Reacties (0)

Bij Element Ofifces Almere en Winthontlaan is een koffie corner met gratis verfrissend fruitwater. Water drinken heeft vele voordelen, namelijk:    Zo raak je minder snel vermoeid;    Verwijdert gifstoffen uit je lichaam;    Het stimuleert je brein;    Het verhoogt je productiviteit;    Helpt hoofdpijn te voorkomen; Genoeg redenen om naar deze corners te wandelen voor een extra glas fruitwater, toch?  

Lees meer

Element Offices de Goeman - Start verbouwing Natural Room

  28-10-2019     Reacties (0)

Vandaag zijn wij begonnen met het verbouwen van de vergaderruimte De Singel. In deze ruimte wordt het plafond gespoten, de muren geverfd en de wand voorzien van een nieuwe wanddecoratie. Vergaderruimte De Singel heet voortaan de Natural Room. Al benieuwd naar het resultaat?  

Lees meer

Gloednieuwe vloeren bij Element Offices de Goeman

  24-10-2019     Reacties (0)

Wow, gloednieuwe vloeren! Bij Element Offices de Goeman zijn de nieuwe vloeren in de Energy Room en de Urban Room gelegd. Wij zijn heel blij met het eerste resultaat. Mooi geworden he?  

Lees meer

Element Offices met de Oculus Go

  15-10-2019     Reacties (0)

Bij Element Offices zijn wij continue bezig om te innoveren. Zo beschikken we nu over een Oculus Go. In combinatie met het programma Floorplanner kunnen we jou laten zien hoe een ruimte er ingericht uit kan komen te zien. Zo heb je een perfect beeld van hoe je jouw kantoor wilt inrichten en geeft het je een glimp in jouw toekomstige werkruimte. Onze technisch manager, Patrick,  is begonnen met een pand en de daarbij horende werkruimte in te richten. Hij nam meteen een kijkje om te zien hoe dit er nou uitziet op de Oculus Go.  

Lees meer

Element Offices Winthontlaan - Nieuwe beachvlaggen

  14-10-2019     Reacties (0)

Bij onze locatie aan de Winthontlaan hebben we gloednieuwe beachvlaggen. Direct voor de ingang, zodat het goed zichbaar is dat je bij Element Offices bent. Onze gastvrouw Rebecca is er blij mee!  

Lees meer