De spiksplinternieuwe Renault Zoë’s met Element Offices signing de weg op!

  17-01-2020     Reacties (0)

Vandaag ontvingen Delí, Jolanda en Jacqueline de spiksplinternieuwe Renault Zoë's bij Renault dealer Stam in Nieuwegein. De volledig elektrische Renault Zoë is voorzien van Element Offices signing ontworpen door Léon Koelewijn van Concepticus en bestickerd door de Toekomst. Ziet er blits uit he?  

Lees meer

Nieuwjaarsborrel bij Element Offices de Goeman

  17-01-2020     Reacties (0)

Throwback Thursday! Vorige week donderdag vond de nieuwjaarsborrel bij Element Offices de Goeman plaats. Naast de nieuwjaarsborrel kon iedereen het eindresultaat van de centrale hal en de vergaderzalen bewonderen. Ziet er feestelijk uit he? 

Lees meer

Element Offices de Goeman voorzien van nieuwe postvakken

  14-01-2020     Reacties (1)

De postvakken bij Element Offices de Goeman zijn in dezelfde stijl als de balie geproduceerd. Zijn ze niet prachtig geworden? 

Lees meer

Throwback Thursday: inrichten van Element Offices de Goeman

  09-01-2020     Reacties (0)

Op maandag 30 december is het team van Element Offices aan de slag gegaan bij Element Offices de Goeman. Zij hebben de balie, de entree en alle vergaderzalen schoongemaakt en ingericht. De verbouwing is niet helemaal klaar, maar het resultaat mag er nu al wezen! 

Lees meer

Een gloednieuwe, 82 inch, televisie voor in de Energy Room in Element Offices de Goeman

  27-12-2019     Reacties (0)

In de Energy Room in Element Offices de Goeman hangt een gloednieuwe, 82 inch televisie. Deze televisie geeft een haarscherp beeld en is ideaal voor het geven van demonstraties.

Lees meer

Nieuwe WiFi punten bij Element Offices de Goeman

  27-12-2019     Reacties (0)

Bij Element Offices de Goeman zijn er kabels gelegd voor nieuwe WiFi punten. Deze kabels werden gelegd door onze technisch manager Patrick Bos en huismeester Mitchel van Rooy in samenwerking met een huurder uit Almere, Gerben van der Pas van Zaalverhuur Almere. Yes, een leuke samenwerking met een huurder!

Lees meer

Borreltijd

  13-12-2019     Reacties (0)

Borreltijd! Tijdens je meeting kan het maar zo zijn dat je lekkere trek krijgt. Bij Element Offices Winthontlaan hebben we daar een oplossing voor, de borrelplank. Deze borrelplank met overheerlijke borrelhapjes zijn aan te vragen bij de dames (en heer) van Element Offices Catering. 

Lees meer

It's the most wonderful time of the year

  13-12-2019     Reacties (0)

It's the most wonderful time of the year Bij Element Offices Winthontlaan in Utrecht heeft Locatie Manager, Jasper van Burken de kerstboom opgetuid. Zo wordt je bij de ingang door onze kerstboom begroet. 

Lees meer

Nationale Check Je Wachtwoord Dag

  24-11-2019     Reacties (0)

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag Vandaag is het Nationale Check Je Wachtwoorden Dag! Een dag waarop Nederlanders er bewust van worden gemaakt dat zij niet altijd veilig omgaan met hun wachtwoorden. Deze wachtwoorden zijn bijvoorbeeld makkelijk te raden of worden hergebruikt. Op deze dag worden mensen bewust gemaakt van het feit dat zij veilig met wachtwoorden moeten omgaan. Het bedenken en onthouden van goede wachtwoorden hoeft namelijk niet zo moeilijk te zijn. Om je op weg te helpen volgen hier een aantal tips:   Bedenk een wachtwoord van minimaal acht tekens; Stel nooit één enkel woord in als wachtwoord; Hanteer minimaal één woord en een cijfercombinatie die alleen jij weet; Hanteer geen geboortedata, adressen of andere informatie die makkelijk te raden is;...

Lees meer

Airtame op Element Offices Winthontlaan

  18-11-2019     Reacties (0)

Bij Element Offices willen wij graag onze klanten persoonlijk verwelkomen. Maar hoe? Airtame heeft dé oplossing. Op het presentatiescherm bij Element Offices Winthontlaan kan met de applicatie Airtame een persoonlijke bericht worden toegevoegd. Zo werd dit ook gedaan om onze huurder MM Guide te begroeten.

Lees meer