Element Offices met de Oculus Go

  15-10-2019     Reacties (0)

Bij Element Offices zijn wij continue bezig om te innoveren. Zo beschikken we nu over een Oculus Go. In combinatie met het programma Floorplanner kunnen we jou laten zien hoe een ruimte er ingericht uit kan komen te zien. Zo heb je een perfect beeld van hoe je jouw kantoor wilt inrichten en geeft het je een glimp in jouw toekomstige werkruimte. Onze technisch manager, Patrick,  is begonnen met een pand en de daarbij horende werkruimte in te richten. Hij nam meteen een kijkje om te zien hoe dit er nou uitziet op de Oculus Go.  

Lees meer

Element Offices Winthontlaan - Nieuwe beachvlaggen

  14-10-2019     Reacties (0)

Bij onze locatie aan de Winthontlaan hebben we gloednieuwe beachvlaggen. Direct voor de ingang, zodat het goed zichbaar is dat je bij Element Offices bent. Onze gastvrouw Rebecca is er blij mee!  

Lees meer

Throwback Thursday - Element Offices Almere in film De Lift

  10-10-2019     Reacties (0)

Throwback Thursday Locatie Element Offices Almere aan de Markerkant 13 in de spotlight. Deze locatie is gebruikt in de film De Lift van Dick Maas. Grappig he? © Copyright Facebookpagina Dick Maas filmlocaties.

Lees meer

Element Offices de Goeman - Verbouwing van de gangen

  07-10-2019     Reacties (0)

       Bij Element Offices de Goeman zijn wij druk bezig met verbouwen. Onlangszijn de vloeren in de gangen vervangen en hebben de muren een frisse, nieuwe kleur gekregen. Ziet er goed uit he?

Lees meer

Element Offices en Branding

  Zoë Feith     19-06-2019     Reacties (0)

Bij Element Offices de Goeman zijn wij aan het verbouwen. Afgelopen vrijdag is het akkoord ondertekend voor de plannen gemaakt door Paul Zwaans en Kirsten Vulperhorst van Branding. Op een strakke en nieuwe inrichting en een fijne samenwerking met Branding.

Lees meer