Nieuwe koffiemachine bij Element Offices de Goeman!

  Amber Kromhout     17-02-2020     Reacties (0)

Sinds kort hebben wij bij Element Offices de Goeman een nieuwe koffiemachine. Deze machine komt van WMF Koffiemachines en in combinatie met de FairTrade koffiebonen van J.J. Darboven zorgt dit voor heerlijke koffie! Omdat niet alleen smaak belangrijk is, maar ook herkomst en productie een rol speelt hebben wij gekozen voor de koffiebonen van J.J. Darboven. Hierdoor krijg je een volle, aromatische koffie, met een Max Havelaar Keurmerk. Naast deze koffie hebben wij ook de beschikking over nieuwe heerlijke soorten thee. Ook kan je bij Element Offices de Goeman gebruik maken van coffee (to go) bekers, handig en lekker makkelijk meenemen! Onze gastvrouw Charifa heeft al een heerlijk kopje koffie voorgeproefd. Heb jij al een van onze verrukkelijke koffie's geprobeerd? 

Lees meer

Nieuwe balie bij Element Offices Bij Jacob in Woerden

  11-02-2020     Reacties (0)

Bij onze locatie Element Offices Bij Jacob in Woerden is een nieuwe balie geplaatst. Onze gastvrouw Marleen staat je graag te woord! 

Lees meer

Nieuwe locatie aan de Pelmolenlaan in Woerden

  Amber Kromhout     06-02-2020     Reacties (0)

Sinds kort beheren wij een nieuwe locatie aan de Pelmolenlaan in Woerden. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de renovatie en het opknappen. Locatie Manager Jeroen Schuitema ging langs om te zien hoe ver de verbouwing is gevorderd. 

Lees meer

Throwback Thursday Renault Zoe's

  Amber Kromhout     05-02-2020     Reacties (0)

Throwback Thursday! Intussen rijden Delí, Jolanda en Jacqueline al twee weken in de volledige elektrische Renault Zoë's. En ze rijden heerlijk en geruisloos. Ziet er smooth uit he?   

Lees meer

Element Telecom

  29-01-2020     Reacties (0)

In de maand januari is iedereen druk bezig geweest om alle locaties over te zetten naar onze nieuwe telefonieomgeving Element Telecom. Vandaag worden alle huurders van Element Offices de Goeman overgezet. Element Telecom heeft als grote voordelen dat het innovatief is. Onze telefonie werkt voor zowel vaste als mobiele telefonie, wat ervoor zorgt dat je snel kan schakelen.  Bovendien werkt het als app op je mobiel en als desktop versie op je laptop of computer. Je kan er zelfs meetings mee hosten.   

Lees meer

De Schutse Bewindvoering in het RTL programma 'Helemaal Gek Van'

  21-01-2020     Reacties (0)

In december was een huurder uit Almere in het RTL 4 programma ‘Helemaal Gek Van’ te zien. Gert-Jan Schutten van De Schutse Bewindvoering legt in het programma uit hoe hij de financiële situatie van mensen op orde weet te krijgen.   

Lees meer

De spiksplinternieuwe Renault Zoë’s met Element Offices signing de weg op!

  17-01-2020     Reacties (0)

Vandaag ontvingen Delí, Jolanda en Jacqueline de spiksplinternieuwe Renault Zoë's bij Renault dealer Stam in Nieuwegein. De volledig elektrische Renault Zoë is voorzien van Element Offices signing ontworpen door Léon Koelewijn van Concepticus en bestickerd door de Toekomst. Ziet er blits uit he?  

Lees meer

Nieuwjaarsborrel bij Element Offices de Goeman

  17-01-2020     Reacties (0)

Throwback Thursday! Vorige week donderdag vond de nieuwjaarsborrel bij Element Offices de Goeman plaats. Naast de nieuwjaarsborrel kon iedereen het eindresultaat van de centrale hal en de vergaderzalen bewonderen. Ziet er feestelijk uit he? 

Lees meer

Element Offices de Goeman voorzien van nieuwe postvakken

  14-01-2020     Reacties (0)

De postvakken bij Element Offices de Goeman zijn in dezelfde stijl als de balie geproduceerd. Zijn ze niet prachtig geworden? 

Lees meer

Throwback Thursday: inrichten van Element Offices de Goeman

  09-01-2020     Reacties (0)

Op maandag 30 december is het team van Element Offices aan de slag gegaan bij Element Offices de Goeman. Zij hebben de balie, de entree en alle vergaderzalen schoongemaakt en ingericht. De verbouwing is niet helemaal klaar, maar het resultaat mag er nu al wezen! 

Lees meer