Huismeester Hans

  Amber Kromhout     03-06-2020     Reacties (0)

Hans van der Hoeven is huismeester en vaak te vinden op bijna alle locaties. Zo zorgt hij dat de parkeerplaats van de Goeman er keurig uitziet, vervangt hij lampen of zorgt hij ervoor dat het terras weer spik en span wordt schoongemaakt. Een lampje kapot? Of een ander probleem? Hans kijkt graag naar een oplossing! Informeer bij de Locatie Manager van jouw vestiging naar de mogelijkheden.

Lees meer

Throwback Thursday: Groen wand bij Element Offices de Goeman.

  Amber Kromhout     28-05-2020     Reacties (0)

   In januari is de verbouwing van de centrale hal in Element Offices de Goeman afgerond. Er ontbraken nog een aantal elementen voor de aankleding van de centrale hal maar inmiddels zijn frisse nieuwe hangplanten opgehangen.  Onze gastvrouw Charifa is ontzettend blij met het eindresultaat. Zo zegt Charifa: ‘‘Deze groene wand zorgt voor meer groen en geeft een speels effect aan de ruimte. Ik ben er blij mee!’’.  

Lees meer

Make-Over Element Offices de Goeman

  Amber Kromhout     02-04-2020     Reacties (0)

In september 2019 is de verbouwing van de locatie Element Offices de Goeman gestart. Het doel van deze verbouwing was om de Goeman in een nieuw en fris jasje te steken. Maar hoe hebben we dit gedaan? Als eerste zijn de gangen onder handen genomen. De vloeren zijn vervangen voor een lichtgrijze vloer en de muren hebben een frisse, nieuwe kleur gekregen. Voor de centrale hal en de vergaderruimtes op de begane grond zijn plannen voor het interieur ontworpen door Branding Office Furniture. Op 20 september is Jeordie Brouwer een samenwerking aangegaan met Paul Zwaans over de plannen voor de Goeman. Alle huurders werden door middel van een presentatie op de hoogte gehouden van alle plannen en de bijbehorende planning van de verbouwing.     In oktober is Gromotech, onder...

Lees meer

Element Offices de Pelmolen

  Amber Kromhout     26-03-2020     Reacties (0)

Sinds november 2019 beheert Element Offices het gebouw aan de Pelmolenlaan 16, te Woerden. In het gebouw is het bedrijf Nedcon gevestigd. Nedcon betrekt op dit moment de begane grond. In de toekomst gaan ze intern verhuizen naar de 3 e verdieping . Samen met de pandeigenaar heeft Nedcon bepaald wat de uitstraling moest gaan worden voor de 3 e verdieping. Op basis van deze wensen en behoefte heeft Element Offices een advies uitgebracht. Het pand krijgt een industriële look door middel van open plafonds en glazen wanden die ervoor zorgen dat het een moderne uitstraling krijgt. De plafonds zijn grijs gespoten en de kozijnen van de ramen worden zwart. Voor de vloer is gekozen voor een donkerbruine houten vloer. Alle dichte wanden zijn wit geschilderd. Dit alles vormt een mooi...

Lees meer

Throwback Thursday! Business Eiland Utrecht

  Amber Kromhout     19-03-2020     Reacties (0)

Throwback Thursday! Op woensdag 4 maart zijn er beelden geschoten voor Business Eiland Utrecht.📸 Deze video is geregisseerd en geproduceerd door Jotja Bessems van Jotja Bessems AV Producties

Lees meer

Throwback Thursday: Buitenbord Element Offices

  Amber Kromhout     25-02-2020     Reacties (0)

Throwback Thursday! Twee weken geleden is  bij Element Offices de Goeman een nieuwe buitenbord geplaatst. Het bord, ontworpen door Roosje Houwaart van RAL92, is geplaatst door Brouwer Sign. Ziet er goed uit he?

Lees meer

Kantoren te huur in Emmen

  Amber Kromhout     25-02-2020     Reacties (0)

Bij Element Offices in Emmen zijn er full service kantoorruimtes te huur vanaf 20m². Interesse in het huren van één van deze kantoren? Neem contact op met Locatie Manager, Jolanda Versnel via 030- 750 88 88 of via [email protected]  

Lees meer

Throwback Thursday: Huismeester Mitchel aan de slag op onze nieuwe locatie in Emmen.

  Amber Kromhout     25-02-2020     Reacties (0)

Throwback Thursday! Afgelopen weken zijn huismeester Mitchel de Rooij en Gerben van de Pas heel druk bezig geweest met het schilderen en opknappen van onze nieuwe locatie in Emmen. Het resultaat mag er wezen, het ziet er weer top uit!

Lees meer

Nieuwe koffiemachine bij Element Offices de Goeman!

  Amber Kromhout     17-02-2020     Reacties (0)

Sinds kort hebben wij bij Element Offices de Goeman een nieuwe koffiemachine. Deze machine komt van WMF Koffiemachines en in combinatie met de FairTrade koffiebonen van J.J. Darboven zorgt dit voor heerlijke koffie! Omdat niet alleen smaak belangrijk is, maar ook herkomst en productie een rol speelt hebben wij gekozen voor de koffiebonen van J.J. Darboven. Hierdoor krijg je een volle, aromatische koffie, met een Max Havelaar Keurmerk. Naast deze koffie hebben wij ook de beschikking over nieuwe heerlijke soorten thee. Ook kan je bij Element Offices de Goeman gebruik maken van coffee (to go) bekers, handig en lekker makkelijk meenemen! Onze gastvrouw Charifa heeft al een heerlijk kopje koffie voorgeproefd. Heb jij al een van onze verrukkelijke koffie's geprobeerd? 

Lees meer

Nieuwe balie bij Element Offices Bij Jacob in Woerden

  11-02-2020     Reacties (0)

Bij onze locatie Element Offices Bij Jacob in Woerden is een nieuwe balie geplaatst. Onze gastvrouw Marleen staat je graag te woord! 

Lees meer