Utrecht - De Goeman

Ben je op zoek naar ruimte voor ondernemers? Kom eens kijken bij bedrijfsverzamelgebouw De Goeman in hartje Utrecht. In dit moderne en sfeervolle kantoorpand verhuren wij professionele kantoorunits, vanaf 25 m². In alles wat we doen staan jouw ondernemerswensen voorop. Hoeveel werkplekken zoek je? Wil je een andere indeling of de kantoorruimte uitbreiden? We denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden. Ook verhuren we in De Goeman vergaderruimtes/coachkamers voor de ondernemer met behoefte aan meer flexibiliteit.

Bereikbaarheid kantoren De Goeman

De Goeman ligt aan de Goeman Borgesiuslaan 77, op nog geen 10 minuten loopafstand van het bruisende centrum van Utrecht. Ons kantoorpand is ook voor bezoekers of huurders die met de auto komen goed te bereiken vanaf de A27, en tegen betaling is er parkeerruimte beschikbaar. 

Specifieke producten

visibility

Kantoor De Goeman Utrecht

Ervaar de voordelen van de huur van een professionele werkplek via Element Offices. Hier krijgen ondernemers alle ruimte voor groei. Van...

Op basis van offerte

visibility
shopping_cart

Virtueel kantoor De Goeman Utrecht

Je eigen professionele virtuele kantoor in het centrum van Utrecht? Binnen één dag geregeld!

45,00

Highlights

     Vergader- en kantoorruimtes
     Goede bereikbaarheid en volop parkeergelegenheid
     Centrale ontvangstruimte met bemande receptie
     Karakteristiek pand met modern ingerichte kantoren
     Inspirerende werkomgeving & netwerkmogelijkheden
     Glasvezelverbinding, eigen IP-adres, eigen netwerk

Een werkplek huren bij Element Offices?

We geven ondernemers alle ruimte om met plezier te werken in dit aantrekkelijke bedrijfsverzamelgebouw. Ondernemen, groeien en netwerken doe je bij De Goeman tegen een vaste all-in prijs per maand.

Interesse? Locatie Manager Jolanda Versnel leidt je graag rond. Samen bekijken jullie de meest aantrekkelijke opties voor je onderneming. Ook voor overige vragen neem je contact op met
Jolanda.

 

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Team De Goeman

Reserveren