Alphen aan den Rijn - De Baronie

Ben je op zoek naar de perfecte ruimte voor jouw onderneming? In dit karakteristieke industriële pand, waar voorheen chocoladefabriek De Baronie was gevestigd, bieden wij moderne kantoorunits te huur aan vanaf 18 m². In alles wat we doen staan jouw ondernemerswensen voorop. Wil je een andere indeling of de kantoorruimte uitbreiden? We denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden. Ook verhuren we hier flexplekken en spreekruimtes/coachkamers voor de ondernemer met behoefte aan meer flexibiliteit.

Bereikbaarheid kantoren Middenburcht

Alphen aan den Rijn is centraal gelegen in het Groene Hart, tussen de steden Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Leiden. Element Offices De Baronie is goed bereikbaar via de ontsluitingswegen N11 en N207. En met de aansluiting op het Randstad-net (R-net) is ook het openbaar vervoer (bus/trein) naar je werkruimte prima geregeld.

Specifieke producten

Een werkplek huren bij Element Offices?

We geven ondernemers alle ruimte om met plezier te werken in dit aantrekkelijke bedrijfsverzamelgebouw. Ondernemen, groeien en netwerken doe je bij De Baronie tegen een vaste all-in prijs per maand. En je hoeft geen Sjakie te heten om in deze chocoladefabriek te werken.

Interesse? Locatiemanager Sanne van Deijk leidt je graag rond. Samen bekijken jullie de meest aantrekkelijke opties voor je onderneming. Ook voor overige vragen neem je contact op met Sanne: 030 750 88 88 of sanne.vandeijk@elementoffices.nl

 

Team De Baronie

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Vergaderen op De Baronie