Woerden - Bij Jacob

Ben je op zoek naar ruimte voor ondernemers? Kom eens kijken Bij Jacob. In dit moderne flexkantoor in Woerden verhuren wij sfeervolle kantoorunits, vanaf 20 m². In alles wat we doen staan jouw ondernemerswensen voorop. Hoeveel werkplekken zoek je? Wil je een andere indeling of de kantoorruimte uitbreiden? We denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden. Ook verhuren we Bij Jacob flexplekken en spreekruimtes/coachkamers voor de ondernemer met behoefte aan meer flexibiliteit.

Bereikbaarheid kantoren Bij Jacob
Woerden ligt in de provincie Utrecht en maakt deel uit van het Groene Hart. Onze kantoorlocatie is centraal gelegen langs de N204, in de directe omgeving van snelweg A12 tussen Den Haag en Utrecht. En NS-station Woerden ligt op loopafstand.    

 

Specifieke producten

visibility

Kantoor Bij Jacob Woerden

Ervaar de voordelen van de huur van een professionele werkplek via Element Offices. Hier krijgen ondernemers alle ruimte voor groei. Van...

Op basis van offerte

visibility

Virtueel kantoor Bij Jacob in Woerden

Je eigen professionele virtuele kantoor in Woerden? Binnen één werkdag geregeld!

45,00

Highlights

     Vergader- en kantoorruimtes
     Goede bereikbaarheid en eigen parkeergelegenheid
     Laadpalen
     Centrale ontvangstruimte en een hippe ontmoetingsplek
     Modern pand met strakke ingerichte kantoren
     Inspirerende werkomgeving
     Glasvezelverbinding, eigen IP-adres, eigen netwerk

Een werkplek huren bij Element Offices?

We geven ondernemers alle ruimte om met plezier te werken in dit aantrekkelijke bedrijfsverzamelgebouw. Ondernemen, groeien en netwerken doe je Bij Jacob tegen een vaste all-in prijs per maand.

Interesse? Locatie Manager Danny Jansen leidt je graag rond. Samen bekijken jullie de meest aantrekkelijke opties voor je onderneming. Ook voor overige vragen neem je contact op met Danny Jansen.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Team Bij Jacob