Level Offices Leiden heeft een betrouwbare, futuristische maar vooral zakelijke uitstraling. Het zeer moderne gebouw heeft een centrale ligging nabij het station Leiden Centraal. Ideaal voor het huren van een virtueel kantoor.

Waarom een virtueel kantoor in Leiden huren?

  • Gebruik van een zakelijk postadres met professionele uitstraling
  • Bemande receptie die post ontvangt
  • Professionele telefonieservice
  • Mogelijkheid tot vergaderen op locatie
  • Locatiemanager die klaar staat voor vragen en hulp
  • Vanaf €45,- per maand

Bedrijven en faciliteiten

In het gebouw is een diversiteit aan bedrijven en faciliteiten te vinden. Zo is er de aanwezigheid van een hotel, restaurant, fitnesscentrum, city spa en het ROC Leiden. Daarnaast zijn er in het pand ook winkels gevestigd. Nabij het station Leiden Centraal zit het Bio Science Park Leiden. De directe omgeving is hierdoor internationaal aangelegen.

Bereikbaarheid virtueel kantoor Leiden

Doordat het pand gelegen is aan het station Leiden Centraal, kent het een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Daarnaast ben je binnen een paar autominuten op de A44. Luchthaven Schiphol is binnen 25 minuten bereikbaar. In het gebouw is een parkeergarage met laadpalen aanwezig.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze locatiemanager gaat graag het gesprek aan met betrekking tot jouw wensen. We helpen je graag verder en laten de mogelijkheden zien voor een virtueel kantoor in Leiden. Voor elk bedrijf bieden wij een passend voorstel aan.