Het bedrijfsverzamelgebouw Groot Baronie is gevestigd midden in het centrum van Alphen aan den Rijn. Doordat een voormalige chocoladefabriek is omgetoverd tot een unieke kantoorruimte in Alphen aan den Rijn, roept het nostalgische gevoelens op. Het pand heeft een perfecte uitstraling voor het huren van een virtueel kantoor.

Het huren van een virtueel kantoor

Element Offices biedt de mogelijkheid aan om een virtueel kantoor te huren in Alphen aan den Rijn. Je huurt bij ons een zakelijk adres waar post ontvangen wordt door onze bemande receptie. De post kan opgehaald of doorgestuurd worden, net wat jij met onze locatiemanager hebt besproken. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de telefonieservice. Onze professionele receptioniste neemt de telefoon op en schakelt deze door. Mocht je een keer telefonisch niet bereikbaar zijn, dan kunnen inkomende gesprekken alsnog worden beantwoord. Dit alles bieden we aan voor een bedrag vanaf €45,- per maand.

Vergaderlocatie

Uiteraard is het mogelijk om gasten te ontvangen bij Groot Baronie. Onze bemande receptie ontvangt jouw bezoek. In onze inspirerende en gemeubileerde ruimtes vindt het overleg in alle rust plaats.

Bereikbaarheid

Het pand kent een goede bereikbaarheid met een centrale ligging in het hart van Alphen aan den Rijn. In de omgeving is er voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast zijn er allerlei faciliteiten zoals horeca, winkels en een sportschool.

Onze locatiemanager staat voor je klaar

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze locatiemanager staat voor je klaar. We gaan graag het gesprek met je aan om te bekijken wat het beste bij jouw bedrijf aansluit.