Bij Jacob Woerden

Bedrijfsverzamelgebouw Bij Jacob ligt op een centrale locatie in de Randstad, in Woerden. Hier vind je flexibele kantoorruimtes die naar eigen wens in te delen en in te richten zijn.

Uitstekende bereikbaarheid

De bereikbaarheid van Bij Jacob is uitstekend. Het pand is gevestigd aan de rand van de A12. Op het terrein van Bij Jacob is voldoende gratis parkeergelegenheid. Het bedrijfsverzamelgebouw is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Binnen tien minuten lopen sta je op het station van Woerden.

Kantoorruimte huren in Woerden Bij Jacob

Bij Jacob is onlangs opnieuw ingericht, waardoor het een zeer professionele uitstraling heeft. De kleinste unit bedraagt ongeveer twintig vierkante meter. Heb je behoefte aan een grotere ruimte? Onze locatiemanager geeft hierover graag advies. Qua variatie is er veel mogelijk.

Locatiemanager

Iedere vestiging van Element Offices beschikt over een locatiemanager, zo ook Bij Jacob. De locatiemanager is het aanspreekpunt voor al je vragen en hulp. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag en bekijken de mogelijkheden wat bij jouw situatie past. Laat je verrassen door onze aantrekkelijke, vaste all-in prijs per maand.

Voorzieningen kantoorruimte Woerden

  • Representatieve entree
  • Telefonische antwoordservice: wanneer je afwezig of niet bereikbaar bent, worden de inkomende telefoongesprekken opgenomen
  • Vergaderzaal die te reserveren is voor overleg
  • ICT-infrastructuur: in elke ruimte is er de mogelijkheid tot het gebruik van IP-telefonie, internet, (virtuele LAN) netwerk, fax2email en printer
  • Beveiliging: het pand is zowel overdag als ’s avonds beveiligd. Je hebt 24/7 toegang tot het gebouw
Mistral Advocaten

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact op met onze locatiemanager Danny Jansen: 030 – 750 88 80|  danny.jansen@elementoffices.nl of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

Locatiemanager


Danny Jansen

T - 030 - 750 88 80

E - Danny.jansen@elementoffices.nl