Een virtueel kantoor biedt een professionele uitstraling voor je bedrijf. Je huurt geen fysieke ruimte, maar profiteert wel van een zakelijk adres en brievenbus. Element Offices biedt een vestigingsadres, telefonische antwoordservice en meer vanaf €45,- per maand aan.

Voor wie is het huren van een virtueel kantoor een oplossing?

Het huren van een virtueel kantoor is voor veel organisaties een oplossing. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Bedrijven die vanuit huis werken
  • Bedrijven die in het buitenland gevestigd zijn, maar gebruik willen maken van een Nederlands postadres en receptioniste

Virtueel kantoor KVK

Een virtueel kantoor kan als postadres opgegeven worden bij de Kamer van Koophandel. Hierdoor staat het virtuele postadres bij uittreksels van de Kamer van Koophandel juist vermeld.

Ontvangen van klanten

Wil je klanten ontvangen op locatie? Bij Element Offices is het huren van vergaderfaciliteiten tegen een intern huurderstarief mogelijk. Hierdoor ontvang je in een professionele omgeving klanten en wordt er in een inspirerende omgeving overleg gevoerd.

Virtueel kantoor huren bij Element Offices

De mogelijkheid voor het huren van een virtueel kantoor bieden we aan vanuit diverse locaties in Nederland. Vanaf €45,- per maand ontvang je:

  • Een vestigingsadres
  • Een postbusadres
  • Een vast telefoonnummer
  • Telefonische antwoordservice door onze receptionistes
  • Vergaderfaciliteiten tegen een intern huurderstarief

Locaties virtueel kantoor huren

Je kunt op onderstaande adressen terecht voor het huren van een virtueel kantoor:

Neem vrijblijvend contact op

Ben je nieuwsgierig geworden naar welke oplossing het beste bij jouw organisatie past? Neem dan contact met ons op. Onze locatiemanagers staan je graag te woord en helpen bij datgene waar je naar op zoek bent. We geven hierbij graag advies.