Ben je op zoek naar kantoorruimte waar professionele  service, flexibiliteit en professionaliteit vanzelfsprekend zijn? Dan voel je je bij ons zéker in je Element.

Element Offices biedt kantoorruimte in bedrijfsverzamelgebouwen in verschillende plaatsen. Al onze locaties zijn verdeeld in zeer representatieve en tegelijk uiterst praktische kantoren, die flexibel in te delen zijn. Zo vind je bij ons altijd de ideale kantoorruimte!

Element Offices biedt kantoorruimte in de volgende plaatsen:

Waarom kiezen voor Element Offices

  • Je bent verzekerd van een professionele, gastvrije en full-service werkomgeving.
  • Op bijna al onze locaties is een bemande receptie die de telefoon beantwoordt en je gasten ontvangt.
  • Omdat wij gebruik maken van glasvezel, hebben wij overal razendsnel internet.
  • Bij het huren van een kantoorruimte bij Element Offices bepaal je zelf de grootte van je ruimte. Dit kan al vanaf circa 24 vierkante meter.
  • Werken in een bedrijfsverzamelgebouw heeft als voordeel dat er uiteenlopende bedrijven zijn gevestigd, wat zorgt voor uitbreiding van je professionele netwerk.
  • Door middel van Plug&Play start je direct met werken in een van onze beschikbare kantoorruimtes.
  • Al onze locaties hebben toegangscontrole, een alarmsysteem en zijn 24/7 toegankelijk

Overige diensten

Naast het huren van kantoorruimte, is het mogelijk om bij Element Offices een virtueel kantoor of spreekruimte te huren. Onze locatiemanagers geven hierover graag advies.

Kantoorruimte huren bij Element Offices

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van een kantoorruimte bij Element Offices? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kom langs om de sfeer op onze locaties te proeven. Laat je verrassen door onze aantrekkelijke, vaste all-in prijs per maand!